Sport inspireert en verbindt

 

Sporters United is een label van Adtempus. Vanuit de passie voor sport en het effect dat je met sport kunt bereiken zijn wij dit label in 2011 gestart. Inmiddels kunnen wij terugkijken op vele geslaagde sportieve clinics, – events & – reizen in binnen- en buitenland voor zowel bedrijven als groepen particulieren. 

Bedrijven kunnen bij ons terecht voor:

Teambuilding en beleiding bij transitieprocessen

Staat uw organisatie voor belangrijke uitdagingen?
Sport inspireert en sport verbindt. En vanuit deze kracht gaan wij graag met organisaties aan de slag.

Wilt u de samenwerking verbeteren? Bent u niet geheel tevreden over de communicatie, leiderschap, vitaliteit of cultuur binnen uw bedrijf of team? Wij beschikken over geruime HR expertise om u te helpen bij het realiseren van uw doelen. Sport werkt als een snelkookpan en is bij uitstek geschikt om de juiste dynamiek te veroorzaken. Wij bespreken graag samen met u wat de mogelijkheden zijn en wij bieden altijd een op maat gemaakt plan van aanpak. Uiteraard gaan onze professionele begeleiders hierbij voor het maximale resultaat. 

 

Actieve bedrijfs- / afdelingsuitjes

Wij organiseren uitsluitend uitjes met een actief- / sportief karakter, uiteraard volledig afgestemd op het niveau van de groep. U kunt bij ons terecht voor bijvoorbeeld een dagdeel op de Veluwe. In overleg met u bepalen we dan het programma. Wilt u een liever een weekend weg, bijvoorbeeld naar de Ardennen, dan bieden we ook diverse mogelijkheden. U kunt dan denken aan een afwisselend programma van kanoën, abseilen, boogschieten, klimmen, mountainbiken, etcetera. Uiteraard kunt u rekenen op uitstekende professionele begeleiding, goede catering en veel gezelligheid. Minimale groepsgrootte is acht personen.

 

Particulieren en sportverenigingen kunnen bij ons terecht voor:
 

Mountainbike clinics en actieve vrienden weekenden

Vanaf 8 personen organiseren wij mountainbike clinics voor beginners en gevorderden op de Amerongse Berg en Leersum. Daarnaast organiseren wij in de buurt van het prachtige La Roche en Durbuy MTB weekenden. Wij kennen hier de omgeving erg goed en beschikken over routes met verschillende moeilijkheidsgraden.

Naast mountainbike events organiseren wij ook Adventure weekenden in de Ardennen, waarbij de groep zelf het programma kan samenstellen: Kanoën, raften, tokkelen, abseilen, klettersteigen, boogschieten, klimmen, etcetera. We verblijven in chalets en vanzelfsprekend zal het niet ontbreken aan een uitgebreide BBQ, een knisperend kampvuur en heerlijke Belgische biertjes.

Bekijk onze Facebookpagina om een indruk te krijgen van de evenementen die wij georganiseerd hebben.

 

Nieuwsgierig geworden naar onze events? Neem dan even contact met ons op. 

Onze beloften

  • Wij zijn volledig gecommitteerd om echt het verschil te maken
  • Wij scheppen duidelijke wederzijdse verwachtingen
  • Wij durven Nee te zeggen en geven eerlijke feedback
  • Wij willen uitsluitend op een open en integere manier zaken doen
  • Afspraak = afspraak

Contact opnemen

Bellen