OP ZOEK NAAR GEKWALIFICEERD PERSONEEL?

Wilco Blad, interim recruitment/HR

“Verwachtingen van opdrachtgevers overtreffen en een blijvend resultaat achterlaten, dat is wat ik doe”

Over Wilco

 

Na commerciële functies vervuld te hebben bij een verzekeraar en een bank, ben ik in 1999 bij een grote uitzendorganisatie gaan werken. De recruitmentbranche sprak mij direct enorm aan. Financiële dienstverlening vind ik nog steeds interessant, maar PeopleBusiness bleek mij veel meer energie te geven. Tot 2007 heb ik door de bank genomen met veel plezier commerciële- en leidinggevende posities bekleed bij verschillende detacheerders, W&S- en consultancy bureaus.

In 2007 heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben ik voor mijzelf begonnen. Ik startte met een W&S- en interim management bureau, gespecialiseerd in het bemiddelen van Finance professionals. Door mijn inmiddels uitgebreide netwerk kon ik een vliegende start maken. Ondanks de goede resultaten in het eerste half jaar bracht het mij echter te weinig voldoening. Ik vond het erg solistisch en miste het plezier van werken in een team.

Ik maakte toen de keuze om op zoek te gaan naar een uitdagende interim opdracht. Gedurende mijn eerste interim klus merkte ik dat het mij heel veel energie gaf om impact te kunnen maken bij een opdrachtgever. Mijn opgebouwde kennis en ervaring kon ik goed inzetten, gevraagd en ongevraagd bij o.a. het optimaliseren van processen; slimmer werven; kosten reductie; tegen gaan van bedrijfsblindheid; uiteenlopende projecten, etcetera. Maar ook gewoonweg door veel (lastige) vacatures in te vullen. Ofwel kandidaten gelukkig maken met een nieuwe baan en vacaturehouders blij maken met een nieuw teamlid. Inmiddels heb ik uiteenlopende recruitment opdrachten vervuld met soms een zijstap als interim HR consultant,  adviseur outplacement, reorganisatie adviseur en manager. Maar de rode draad is recruitment. Dit vakgebied verveelt mij nooit. Enerzijds omdat dit vakgebied sterk in ontwikkeling is. En anderzijds omdat recruitment voor mij de ultieme combi is tussen: (online) Marketing, Communicatie, Sales en HRM. Voor meer informatie over mijn achtergrond zie LinkedIn.

Ik heb naast mijn interim werkzaamheden een grote passie voor sport. In 2011 ben ik van start gegaan met Sporters United, een label onder Adtempus. Vanuit Sporters United organiseer ik samen met partners/ZZP’ers sportieve clinics, – events & – reizen in binnen- en buitenland voor zowel bedrijven als groepen particulieren. Voor het bedrijfsleven verzorgen wij onder andere teambuilding activiteiten en begeleiden wij transitieprocessen. Voor meer informatie zie Sporters United.  


Wilt u een boost geven aan uw recruitmentresultaten of heeft u interesse in sportieve evenementen, dan ben ik u graag van dienst! U kunt vrijblijvend contact met mij opnemen via 06-21830644 of
info@adtempus.nl  

Onze beloften

  • Wij zijn volledig gecommitteerd om echt het verschil te maken
  • Wij scheppen duidelijke wederzijdse verwachtingen
  • Wij durven Nee te zeggen en geven eerlijke feedback
  • Wij willen uitsluitend op een open en integere manier zaken doen
  • Afspraak = afspraak

Contact opnemen

Call Now ButtonBellen