Over Adtempus

 

Ad tempus betekent tijdelijk in het Latijn. Dat is ook wat wij doen, tijdelijk profit en non-profit organisaties ondersteunen op het gebied van recruitment in de breedste zin van het woord. Wij onderscheiden ons door pijlsnel tot de kern van de zaak te komen, echt het verschil willen maken in combinatie met een absolute no nonsense- en pragmatische aanpak. Het delen van onze kennis en kunde zetten wij graag in om onszelf uiteindelijk overbodig te maken. Wij zijn pas tevreden als wij de verwachtingen van de ondernemer, HR-, Recruitment- of hiring manager hebben overtroffen. En structureel waarde hebben kunnen toevoegen aan het team, de afdeling en/of organisatie.

Om onze belofte waar te kunnen maken, werken wij uitsluitend met ervaren zelfstandige recruitment specialisten die niet alleen beschikken over de juiste soft- en hard skills, maar nog véél belangrijker in onze optiek, die acteren vanuit een krachtige inner stance. Ofwel interimmers die echt impact willen maken, volledig gecommitteerd zijn om punt B te bereiken en hun expertise graag delen (en borgen) bij onze opdrachtgevers. Wij selecteren heel sterk op onder andere: Durf, resultaatgerichtheid, eigenaarschap, commitment, optimisme, authenticiteit en het vermogen om te kunnen verbinden.

Kan iedere organisatie ons inhuren? Nee, wij werken alleen samen met organisaties die bij ons passen. Organisaties die erkennen dat Recruitment een vak apart is en geen vakgebied is dat je er even bijdoet. Ambitieuze organisaties die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan en haar dienstverlening continu willen verbeteren. En zich realiseren dat dit alleen mogelijk is als zij in staat zijn en blijven om tijdig het juiste talent aan boord te krijgen.

Hoe hoog legt u de lat? Deelt u onze visie en heeft u behoefte aan een daadkrachtige recruitment business partner, dan komen wij graag met u in contact.

Onze beloften

  • Wij zijn volledig gecommitteerd om echt het verschil te maken
  • Wij scheppen duidelijke wederzijdse verwachtingen
  • Wij durven Nee te zeggen en geven eerlijke feedback
  • Wij willen uitsluitend op een open en integere manier zaken doen
  • Afspraak = afspraak

Contact opnemen

Bellen